Gym Floor
Small Group Træning

Small Group Training

Small Group Training adskiller sig fra klassisk holdtræning ved at foregå i mindre grupper med færre deltagere og på et afgrænset område i centeret. Du får en mere personlig og intim holdtræningsoplevelse. Det betyder, at instruktøren kan give deltagerne mere opmærksomhed og sikre, at alle deltagere udfører øvelserne korrekt. Til træningen anvendes typisk det samme udstyr, som du finder i vores centre.

Small Group Training er for dig, der vil have en god, effektiv og sjov træning med dygtige instruktører. Målet er at give dig inspiration og nyttige værktøjer til din egen træning.

IMG_0240-min.jpg

Det praktiske

Alle hold varer 25 minutter, hvor du kommer igennem en række forskellige øvelser, der sikrer, at du får en effektiv træning. Instruktørerne guider dig gennem alle faser i de forskellige workouts, så du uanset erfaringsniveau får en god og korrekt træning. Programmerne er aldrig ens, så du vil altid få en varieret træning, men med samme hovedformål afhængig af den valgte type hold.

Tilmelding

Tilmelding til holdene foregår via REPEAT app'en eller ved henvendelse i receptionen.

Få sved på panden
HIIT
IMG_0347-min (1).jpg

Kom i god form

Et hold med fokus på høj puls. Man træner hele kroppen og får sved på panden!

HIIT holdene er for dig, der gerne vil komme i god form - konditionsmæssigt, men også styrkemæssigt. Du sætter selv dit tempo og intensitet, så ALLE kan være med uanset niveau.

Fokus på ben, baller og core
Booty
IMG_0231-min.jpg

Booty -

Et styrketræningshold med fokus på ben, balder og core. Holdet er sat i værk til dig, der gerne vil stå skarpere fra navlen og ned.


Alle kan være med uanset niveau!

Hele kroppen!
Full Body
IMG_0552-min.jpg

Fra top til tå

Et hold med fokus på styrke. Man træner hele kroppen og får sved på panden. Til forskel fra HIIT holdet, trænes der ikke med så høj intensitet. Her er det musklerne, der bliver udfordret mere end luften.

Få kroppen i balance
Stretch & Mobility
IMG_0568-min.jpg

Stretch & Mobility

Stretch & mobility er et hold for dig, der ønsker at forbedre din mobilitet både til træning og i din hverdag.


Hvis du gerne vil bevæge dig bedre, optimere din kropsstabilitet og generelt forbygge skader, så er det her holdet for dig!