This is repeat
Passionate about training
THIS IS REPEAT
WE ARE BELIEVERS IN
TREADMILLS, HEAVY WEIGHTS & HARD WORK

A new breed of Fitness


Spol tiden tilbage til 2015 og tænk på et fitnesscenter. Hvide vægge, udstyr, lidt af hvert til alle. ”one size fits all” agtigt. Det uinspirerede var blevet standard - og REPEAT blev født.


Som alt andet i livet er træning og sundhed en rejse med et startpunkt, en destination og måske endda omveje undervejs. REPEAT handler om alt det der ligger mellem start og slut; om de gentagelser du skal tage for at nå dit mål, uanset hvor du starter og ønsker at slutte.


For os handler det ikke om fedtprocenter, proteinpulver eller sixpack. REPEAT er sat i verden for at skabe den mest inspirerende og motiverende ramme omkring netop din rejse mod et sundere liv. Et sted hvor du føler dig hjemme. Fællesnævneren er ikke hvor skarpt du står, men om du har modet til at turde tage rejsen med os.


Derfor har vi insisteret på at gøre os umage - det tror vi nemlig på gør en forskel. Vi har gjort op med tanken om hvordan "et "år 2015 fitnesscenter" ser ud, og grundigt udvalgt udstyr samt de træningsmuligheder vi tilbyder. Det håber vi at du kan mærke hvis du prøver os.

Enjoy the journey!

Skærmbillede 2018-04-18 kl. 14.43.13.png
REPEAT
Navnet REPEAT er baseret på troen om at gentagelsen er vejen til at opnå sine mål med træning. Det er valgt, fordi det sætter fokus på rejsen; ikke målet.

Gentagelsen er illustreret i vores logo gennem tre streger der udgør bogstavet E, og videreført i fire dynamiske mønstre der symboliserer gentagelsen i vores visuelle identitet.

Where words fail, music speaks

Vi har samlet det musik der spiller i centrene på en playliste. Så du kan kickstarte dit REPEAT vibe på vej til træning.

A passionate team

REPEAT er skabt af folk, der træner til folk, der træner. Det skal kunne mærkes! Bag kæden står en ejerkreds, der tilsammen har over 30 års erfaring fra fitnessbranchen, nationalt såvel som globalt. I REPEAT er der trukket på alt det bedste fra den erfaring og med medlemmet som omdrejningspunkt.


Ønsket er at skabe et sted, hvor du kan dyrke din passion, opleve et stærkt træningsfællesskab og føle dig hjemme. Vi vil være dit 'home away from home'.

img_7092_optimized.jpg
rebels
WHEN FITNESS
AND PASSION
JOIN FORCES
reborn
METROPOLITAN & URBAN
ENVIRONMENT
reinvent
EXERCISE BLENDED
PERFECTLY WITH
PLEASURE