Group Exercise
Holdtræning

Træn med Danmarks dygtigste instruktører

Med vores holdtræningskoncept hæves overliggeren i fitnessbranchen for, hvad holdtræning skal kunne!

Vi tilbyder forskellige holdtyper af en varighed mellem 25 og 55 minutter. Holdene er designet således, at det bliver lige så sjovt, som det bliver udfordrende på en måde, hvor alle kan være med uanset niveau. Du bliver undervist af de dygtigste holdinstruktører, som du vil elske at hade!

Vores holdsale sikrer en oplevelse ud over det sædvanlige både, hvad angår faciliteter og stemning. Salen skifter udtryk, så det er tilpasset holdtypen, og lyssætningen sørger for de velkendte REPEAT-vibes.

Holdtræning er inkluderet i SHARE, PLUS og PREMIUM medlemskaberne.

BEMÆRK - DER OPKRÆVES GEBYR PÅ KR. 30, HVIS DIN AFMELDING IKKE REGISTRERES 2 TIMER FØR HOLDSTART.

Booking og Venteliste

Du kan booke hold 3 uger i forvejen.

Er du tilmeldt et hold, fremmødes du automatisk ved indgang gennem sluser eller ved registrering i receptionen. Dette skal ske senest 15 min. før holdstart. Billetten tager du med til holdet, hvor instruktøren indsamler. Er du ikke fremmødt 10 min. før holdstart, kan din plads gå til en der er på venteliste. Ved manglende fremmøde vil du blive påkrævet et gebyr på 30,00 kr.

Booker du plads på et hold, som allerede er fyldt op, kommer du automatisk på venteliste. Du kan på app'en se, hvilket nummer du er på ventelisten. Kommer du på venteliste er det vigtigt du enten sørger for at fremmøde til holdet eller afmelde dig holdet.

Ønsker du at afmelde holdet skal dette ske senest 2 timer inden holdstart, uanfægtet om du har en plads på holdet eller er på venteliste. Afmelder du dig ikke, vil du blive opkrævet et gebyr på 30,00 kr. for manglende fremmøde.