Faciliteter
A quality experience
Meget mere end fedtprocenter og proteinpulver
Styrkemaskiner
Bredt udvalg af styrkemaskiner
img_2489_optimized (1).jpg

Styrkemaskiner

Hos REPEAT er kun de bedste styrkemaskiner gode nok. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde den tyskproducerede Gym80 Sygnum linje. Gym80 Sygnum udmærker sig bl.a. ved at bruge kevlar-bånd fremfor kabler, hvilket gør, at maskinerne kører bedre og mindsker både nedetid og vedligeholdelse.

Frie vægte
Hvis du vil lege med håndvægte og skiver
img_8666_optimized.jpg

Frie vægte

Gå aldrig ned på mængden af udstyr! Vi har sørget for minimum 2 sæt af alle vores håndvægte hele vejen op til 40kg. Foruden disse vil der i vores centre være TRYON greb til brug ved kablerne. Disse er lavet af helstøbt plastisk, som giver et optimeret ergonomisk greb og derved booster træningsoplevelsen.

Cardio
Når pulsen skal op
img_7159_optimized (1).jpg

Cardio

Nautilus og Star Trac er vores foretrukne mærker og repræsenterer de gængse kredsløbsmaskiner såsom løbebånd, crosstrainere, motionscykler samt romaskiner. Udover disse er vores ønske at kunne tilbyde vores medlemmer en anden oplevelse i form af Stairmasteren og forskellige Airfit Bikes, som kan kombineres med styrkemaskiner eller funktionel træning til en varieret træningstime.

Funktionel træning
Her sætter kun fantasien grænser
img_7308_optimized.jpg

Funktionel træning

Funktionel træning har de sidste par år vundet frem, og hos REPEAT vil vi selvfølgelig tilbyde vores medlemmer alt indenfor dette. Vi har et bredt udvalg af bl.a. kettlebells, sandsække, TRX, medicinbolde, kæder og meget meget mere, som gør, at vores medlemmer nemmere kan optimere den træning, de ønsker.

Bad & omklædning
Freshen up
Omklædning 2.jpg

Bad & omklædning

Backstage Luxury! I REPEAT har vi sørget for lækre bade og omklædningsfaciliteter i cool New Yorker stil, så du altid kan forlade os i bedre stand, end da du kom. Badene er gratis, og i kvindeomklædningen finder du også hårtørrer og glattejern.