Vores App
REPEAT i lommen
GET HELP
FIND YOUR INSPIRATION
GET SH*T DONE ANYWHERE & ANYTIME

Træningsprogrammer tilpasset dig

Baseret på dit mål med træningen, den tid du har til rådighed og dit træningsniveau kan app’en lave træningsprogrammer med videoinstruktion af hver øvelse. Er du ikke i centret (hvilket ingen af os kommer til at være det næste stykke tid desværre), laver app’en et program, stadig 100% baseret på dig, der tager højde for at du ikke har udstyr til rådighed. Når dine forudsætninger ændres – tid, niveau, mål – ændres dit træningsprogram også, så det til enhver tid er fuldt tilpasset dig.

Hold i app

Har du et ’Value’ medlemskab vil du via app’en kunne streame alle vores virtuelle hold. Yoga i stuen? HIIT-time på hotelværelset? – intet problem. Har du internet og et ’Value’ medlemskab, så har du adgang til hold hvor som helst og når som helst.

Mange af vores live hold med instruktører er bygget på basis af de virtuelle hold. Dermed er det nemt at gå fra virtuelle hold og til live; eller omvendt.

maria (1).jpg

Hjælp til træning i centeret

* (13/3/2020) Opdateret: Denne funktion skal du glæde dig til og vil være mulig at bruge så snart vi genåbner.

Vores udstyr og udvalgte områder i centret vil blive mærket med QR-koder. Når du scanner dem med app’en vil der komme en eller flere videoer op med forklaring af hvordan udstyret/området kan bruges. Videoerne har til formål at give dig inspiration til din træning og samtidig give dig en tryghed for hvordan du skal gribe nye øvelser an.

Er du ikke medlem?

Normalt er app'en for vores betalende medlemmer.

Men grundet de nuværende usædvanlige omstændigheder, har vi valgt at at gøre den gratis for alle.