HOLDPLANER
Find dit hold

FIND HOLDPLANEN FOR DIT CENTER

Vi tilbyder hold i holdsale i København, Odense og Århus.


Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe en måtte, da vi som følge af retningslinjerne, ikke kan tilbyde dette i øjeblikket.


Grundet regeringens retningslinjer, er det ikke muligt at afholde Small Group Training i øjeblikket

Booking- og venteliste regler


Booking af hold

Du kan finde den opdaterede holdplan i REPEAT App'en. Her booker du også din plads på det ønskede hold. Holdplanen på hjemmesiden er vejledende. Du kan booke hold 3 uger i forvejen.

Obs. Du behøver ikke booke plads til virtuelle timer.

Fremmøde

Er du tilmeldt et hold (Small Group eller et live hold i salen), skal du fremmøde på check-in skærmen i centret senest 15 min. før holdstart. Billetten tager du med til holdet, hvor instruktøren indsamler. Er du ikke fremmødt 10 min. før holdstart, kan din plads gå til en der er på venteliste. Ved manglende fremmøde vil du blive påkrævet et gebyr på 30,00 kr.

Venteliste

Booker du plads på et hold, som allerede er fyldt op, kommer du automatisk på venteliste. Du kan på app'en se, hvilket nummer du er på ventelisten. Kommer du på venteliste er det vigtigt du enten sørger for at fremmøde til holdet eller afmelde dig holdet.

Afmelding

Ønsker du at afmelde holdet skal dette ske senest 2 timer inden holdstart, uanfægtet om du har en plads på holdet eller er på venteliste. Afmelder du dig ikke, vil du blive opkrævet et gebyr på 30,00 kr. for manglende fremmøde.