Up & Down - En bjergbestigers beretning DEL I

Skrevet af Mikkel Hansen, 13. November 2017

Det er mørkt og blæsende, det sner lidt. Du befinder dig i en højde af 4.700m. Du har ikke rigtigt sovet de sidste 2 dage, da vinden i teltet har holdt dig vågen. Der er mange timer foran, opad. Det hele er lidt crap, men det er det du har drømt siden du var lille.

Bjergbestigning er en svær størrelse for mange at forstå. Man træner i måneder, nogle gange år, for, at få muligheden for at stå på en bjergtop et sted i verden i en ekstremt kort periode sammenlignet med de timer du har lagt i det. Det er heller ikke fordi man bliver kørt til toppen eller, at det er gratis.

Hvorfor så bruge alt den energi på det? Fordi det er en kæmpe udfordring. Den ultimative kombination mellem mental styrke og fysisk udholdenhed.Om mig

Jeg hedder Mikkel og er 21 år. Jeg er studerende. Jeg satte mig et mål i 2014 om, at bestige de syv højeste bjerge på verdens syv kontinenter.

Her til januar tager jeg afsted mod Mt. Aconcagua (6.962m), som vil være nr. 2 ud af de 7. For mig handler det om respekt for det bjerg, land og kultur man besøger.

Mange bjergbestigere er turister, det er ikke den måde jeg vil gøre det på. Det at nå toppen er en bonus, det er hele processen fra idé til træning til udfordringen. Målet er at finde frem til, hvem jeg er ved at presse mig selv til grænsen.

Man er her kun i en begrænset periode og jeg vil gøre alt for, at jeg kan sige at jeg gav alt for, at gøre mine drømme til virkelighed og jeg håber, at min historie vil få dig til, at gøre det samme.


REPEAT - Bjergbestigning

Repeat er skabt på et grundlag af stor ekspertise og værdier, som resulterer i et fantastisk træningsmiljø.

Relationen mellem Repeat og bjergbestigning finder jeg i konceptet om, at det handler om mere end det. Man mærker med det samme den passion, som Repeat er skabt på og denne energi er med til, at skabe et fedt træningsmiljø jeg kan identificere mig med.

Gode omgivelser skaber god træning og i sidste ende, så er det som skaber resultaterne, både fysisk og mentalt.