Street food der går lige i guns

Skrevet af Fady Allan, 22. August 2017

Nye naboer!

Fredag d. 1. september får vi nye naboer til REPEAT i Odense, når der rykker street food ind i Storms Pakhus overfor. Det er jo meget moderne med det her street food, som hitter stort i både København og Aarhus. Men helt ærligt; er det ikke bare en dille? Et forbigående modefænomen? En ting er i hvert fald sikkert; det kan umuligt være noget for os der går op i træning, og i øvrigt er det sikkert også dyrt.

Vi tog de fitnesskritiske briller på og hev fat i Helene Marie Ottosen, der efter eget udsagn er eventninja for Storms Pakhus. Nu måtte sandheden om det her street food fænomen frem.


Hej Helene… Som en del af Storms Pakhus, må du vel være en af de såkaldte ’foodies’ der ikke går op i andet end hjemmelavet pasta, rå skaldyr og michelin stjerner?

Så sandt, så sandt! Jeg elsker mad helt ind i mit store sovse-hjerte! Når jeg rejser, så rejser jeg efter hvor jeg kan spise godt, og jeg booker gerne et bord på den helt rigtige restaurant op til et år i forvejen. MEN! God mad og fantastiske spiseoplevelser behøver altså ikke være mærket med en michelinstjerne. Det eneste det kræver er ildsjæle og kærlighed til madlavning. Den slags har vi fundet 24 af til Storms Pakhus. De brænder hver især for deres produkt, og den kærlighed de giver deres retter går lige i hjertet på en ’foodie’ som mig.



Så fik vi jo bekræftet hvad du er for en slags. Ved du så overhovedet hvordan en håndvægt ser ud, og hvad dødløft er for noget?

Håndvægte??? Her i Storms Pakhus løfter vi ikke håndvægte, men fustager, og dødløft må være det samme som når vi bærer rundt på 25 kilos melposer under hver arm.


Okay; der er billige point for at bære på fustager. Det kan vi godt lide. Men det der mad I har – det er vel sådan noget med små dyre retter til folk med fine fornemmelser? Det kan os med store overarme vel ikke blive mætte af?

Jeg vil nu mene vi har rig mulighed for at I kan blive mætte, uden at det koster en bondegård. Alle vores madboder tilbyder frokostretter til mellem 50 og 75 kr., mens du kan købe et mættende aftensmåltid til mellem 75 og 125 kr.


Hmm… Det lyder jo egentlig helt OK, men vi er stadig ikke helt overbeviste. I centret har vi 4 automater med alverdens guddommelige produkter fra Nutramino og Premium Products. Tror I overhovedet I har noget der kan være interessant for os fitness entusiaster?

Med 24 forskellige køkkener, så lover jeg at vi har noget for enhver smag. Vi kommer verden rundt med både indisk tikka masala, stenovnsbagte pitabrød med grillet kød, snaskede burgere, confiterede andelår, sprøde andefritter, friskrullet sushi, søde pandekager, smørrebrød anno 2017, karryretter, pad thai, forårsruller, bao buns, dim sum, stenovnsbagt pizza, fish n chips, hønsefødder (jep, du læste rigtigt), hotdogs, bahn mi, eller brunsviger og kaffe! Listen med lækre muligheder er lang! Og hvis I ikke kan finde noget som I syntes er bare den mindste smule interessant, så lover jeg at sætte en automat op med proteinbarer.



Okay; den er købt. Særligt det med hotdogs og snaskede burgere, men hønsefødderne kan du holde for dig selv!

Efter en god gang diskopump skal der nogle proteiner til så guns kan vokse. Har du noget bestemt du kan anbefale her?

Uha, der er flere gode muligheder. Tag f.eks. en tur forbi Pedro, som kommer fra Venezuela, og brænder for at servere traditionel mad fra hans hjemland. Prøv hans Parilla: Grillede skiver af mørt oksekød, chorizopølse, små ovnbagte kartofler, grøntsager og guasacaca (lækker dressing på løg, hvidløg, peberfrugt og koriander). Skal der brød til, så har Pedro også køkkenet fyldt med bløde briocheboller, som hurtigt kan forvandles til en saftig steak sandwich. Ellers så prøv HotDog Heaven, som får specialproduceret deres pølser efter egne opskrifter, hvilket resulterer i verdensklasse hotdogs!


Under cardio er det vigtigt at undgå dehydrering. Har I også noget god champagne, så det ikke sker?

Vi har kun gode drikkevarer på køl! Vi har for eksempel vores ginbar, hvor du kan få den perfekte gin og tonic, eller vores vinbar, som byder på bobler og vin fra bl.a. en fynsk vingård. Hvis du hellere vil have en kold øl, så skal du til vores specialølbar, som altid har spændende nyheder på hanen! Skal det være mere farverigt, så kan du tage en tur forbi cocktailbaren, og ellers kan du selvfølgelig også bare få en iskold fadøl.



En gin og tonic bar!!! Så er udfordringen nok ikke dehydrering, men overhydrering.

I REPEAT har vi døgnåbent. Hvad kan I prale af med Jeres åbningstider?

Vi er også ret stolte over vores åbningstider! Fra d. 1. september har vi åbent fra mandag til søndag kl. 10 - 22, og barerne til sent i weekenden.


Ja ja, det er da meget flot, men stadig ikke døgnåbent

Tør du dyste mod mig i bænkpres om en gang mad hos Jer?

Kom bare an! Bagefter kan vi dyste i hotdogspisning om en træningstaske fyldt med proteinbarer fra Jer!


Challenge accepted!

Tak for snakken Helene. Du har jo faktisk solgt det meget godt, og mon ikke Storms Pakhus kan fungere som et udmærket supplement til vores automater. Fra REPEAT skal der i hvert fald lyde et stort velkommen! Vi ses til gin & tonic og hotdogs.



Lidt facts:

Storms Pakhus åbner fredag d. 1. september. Her vil være bands, dj, 1000 gratis fadøl og velkomst fra Borgmester Peter Rahbæk Juel, der efterfølgende vil gøre sig som bartender.

Pakhuset er på 3.000 m2

  • Der er 24 madboder, 6 barer, en håndfuld kreative værksteder, samt torvesalg med frisk fisk, kød, blomster, frugt og grønt