Training
A quality experience

A quality experience

REPEAT handler om give dig muligheden for at være den bedste version af dig selv. Det kan vi kun gøre ved at tilbyde dig optimale rammer om din træning, samt nøje udvalgt udstyr af høj kvalitet, så du kan udleve din passion for træning. Hvad enten det drejer sig om at hænge ud med vennerne, finde bikiniformen frem, eller bare lukke alt ude og give den fuld gas!

7215 LILLE.jpg
Styrkemaskiner
Powerful machinery for powerful people
repeat-trae_10.jpg

Styrkemaskiner

Hos REPEAT er kun de bedste styrkemaskiner godt nok. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde den tyskproducerede Gym80 Sygnum linje. Gym80 Sygnum udmærker sig bl.a. ved at bruge kevlar-bånd fremfor kabler, hvilket gør at maskinerne kører bedre og mindsker både nedetid og vedligeholdelse.

Frie vægte
Are you ready to lift
frivægte3.jpg

Frie vægte

Aldrig gå ned på mængden af udstyr! Vi har sørget for minimum 2 sæt af alle vores håndvægte hele vejen op til 40kg. Foruden disse vil der i vores centre være TRYON greb til brug ved kablerne. Disse er lavet af helstøbt plastisk som giver et optimeret ergonomisk greb og derved booster træningsoplevelsen.

Cardio
Run from commitment
2190 LILLE.jpg

Cardio

Nautilus og Star Trac er vores foretrukne mærke og vil repræsentere de gængse kredsløbsmaskiner såsom løbebånd, crosstrainere, cykler samt romaskiner. Udover disse er vores ønske at kunne tilbyde vores medlemmer en anden oplevelse i form af Stairmasteren og forskellige Airfit Bikes, som kan kombineres med styrkemaskiner eller funktionel træning til en varieret træningstime.

Funktionel træning
Let’s build
7135 LILLE.jpg

Funktionel træning

Funktionel træning har de sidste par år vundet frem, og hos REPEAT vil vi selvfølgelig tilbyde vores medlemmer alt indenfor dette. Vi har et bredt udvalg af bl.a. kettlebells, sandsække, TRX, medicinbolde, kæder og meget, meget mere som gør at vores medlemmer nemmere kan optimere den træning de ønsker.

Virtuelle hold
Try me if you dare
7686 LILLE.jpg

Pods/Virtuel træning

Vi har suget inspiration fra de fedeste holdlokaler globalt og bygget ”state of the art” virtuelle træningsrum. Der er plads til 8 personer og du har nogle af verdens bedste instruktører til at guide dig via storskærm. I vores ZEN rum finder du et bredt udbud af body/mind timer bl.a. Yoga og Pilates.

Se ZEN holdplanen her.

Personlig træning
The faces of Repeat
1112.jpg

Personlig træning

Vi har Danmarks bedste personlige trænere. Punktum. Uanset dagsformen og målet, kan de hjælpe dig fra A

til B, og inspirere dig i din træning. Vores personlige trænere arbejder selvstændigt i REPEAT, og kan kontaktes i vores centre eller vha. kontaktoplysningerne i deres profiler.


Mød vores Personlige Trænere