Gym Floor
Small Group Training

Small Group Training

Small Group Training adskiller sig fra klassisk holdtræning ved at foregå i mindre grupper med færre deltagere og finder sted på et afgrænset område i centeret. Du får en mere personlig og intim oplevelse. Det betyder at instruktøren kan give deltagerne mere opmærksomhed og sikre at alle deltagere udfører øvelserne korrekt. Til træningen anvendes typisk det samme udstyr som du finder i vores centre.

Small Group Training er for dig der vil have en god, effektiv og sjov træning med dygtige instruktører. Målet er at give dig inspiration og nyttige værktøjer til din egen træning.

IMG_0240-min.jpg

Det praktiske

Hvert hold varer 30 minutter, hvor du kommer igennem en række forskellige øvelser/stationer, der sikrer at du får en effektiv træning. Instruktørerne guider dig gennem alle faser i de forskellige workouts, så du uanset erfaringsniveau får en god og korrekt træning. Programmerne er aldrig ens, så du vil altid få en varieret træning, men med samme hovedformål afhængig af den valgte type hold.


Opvarmning og eventuelt udstræk klarer du selv før og efter holdet, så træningstiden udnyttes bedst muligt.


Holdene køres i et fysisk afgrænset område i centret, som er specielt indrettet til disse træningsformer (spørg personalet hvis du er i tvivl).


Tilmelding

Tilmelding til holdene foregår via REPEAT app'en. Vil du have hjælp til at guides igennem, så tag endelig fat i personalet som med glæde vil hjælpe dig på vej.

Du har mulighed for at tilmelde dig Small Group Training via vores app. Har du ikke mulighed for at deltage på holdet, kan du framelde dig op til 30 min. før holdstart. For sen afmelding til holdet medfører gebyr. For yderligere spørgsmål henvend dig venligst i dit lokale center

Få sved på panden
HIIT
IMG_0347-min (1).jpg

Kom i god form

Et hold med fokus på høj puls. Man træner hele kroppen og får sved på panden!

HIIT holdene er for dig der gerne vil komme i god form - konditionsmæssigt, men også styrkemæssigt. Du sætter dog selv dit tempo og intensitet, så ALLE kan være med uanset niveau.

Fokus på ben, baller og core
Booty
IMG_0231-min.jpg

Bikiniklar?

Et styrketræningshold med fokus på ben, balder og core. Holdet er sat i værk til dig der gerne vil stå skarpere fra navlen og ned. Dog vil mave/core øvelser også være en del sessionen.

Hele kroppen!
Full Body
IMG_0552-min.jpg

Fra top til tå

Et hold med fokus på styrke. Man træner hele kroppen og får sved på panden. Til forskel fra HIIT holdet er det ikke lige så høj intensitet der trænes i. Her er det musklerne der bliver udfordret mere end luften.